Door onze klanten te voorzien van het best mogelijke inzicht, stellen wij hen in staat op professionele wijze invulling te geven aan het streven naar goed functionerende, en veilig bruikbare waterbouwkundige constructies (assets) tegen minimale maatschappelijke kosten.

Onze kernwaarden

  • Inzicht
  • Specialist
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Vooruitstrevend

Onze partners

Niemand kan overal specialist in zijn en dat weten we. Wij zijn specialist op het gebied van inspecties aan waterbouwkundige constructies. Soms is er tijdens een project net even andere specialistische kunde nodig dan die wij zelf in huis hebben. Een netwerk van de juiste partners is hierin essentieel. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen wanneer het op uw kunstwerken aankomt.

Research and development

Onze manier van werken is ontstaan uit frustratie over de beperkingen van traditionele inspectiemethoden. Vanuit de overtuiging dat het beter kan, en moet, hebben we nieuwe inspectietechnieken ontwikkeld. Zo hebben wij inspectietechnieken zoals videomapping en imaging sonar gekoppeld tot een compleet beeld van boven en onder de waterlijn. Tijdens dit ontwikkelproces kwamen we erachter dat dit proces ‘nooit af is’.  Er zijn voortdurend ontwikkelingen in bijvoorbeeld sensoren en software die onze nieuwsgierigheid wekken. Wij volgen die ontwikkelingen aandachtig. We bezoeken beurzen in binnen- en buitenland, lezen vakbladen en leggen ons oor te luister. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zoeken de samenwerking met andere partijen om elkaar te versterken.

Neem contact op

Kom in contact

Wilt u meer informatie over oQuay en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.